Voordelen

VIRTUELE EVENEMENTEN

Met virtuele evenementen wordt beoogd hetzelfde eindeffect te bereiken als traditionele, fysieke tentoonstellingen: deelnemers leren over een bepaald onderwerp en moeten de gelegenheid krijgen om met elkaar en met de organisatoren van gedachten te wisselen. Een goed virtueel evenement besteedt evenveel aandacht aan beide doelen.

 
 • Kosten Verlagen

  Als het gaat om krappe budgetten, zijn de hoge kosten als gevolg van reiskosten en het huren van een stand belangrijke punten.

  Voor fysieke evenementen hoeven deelnemers niet alleen te betalen voor hun vluchten, hotel en reizen. Ze verliezen hierdoor ook tijd, die anders zou kunnen worden besteed aan het werk. Dit verandert met de virtualisatie van evenementen. Geen rekeningen meer van luchtvaartmaatschappijen, hotels of taxichauffeurs. Gezien deze reiskosten ligt de business case achter een online evenement voor de hand. Wanneer rekening wordt gehouden met de directe kosten voor de tentoonstelling of de catering, ondersteunt deze berekening het gebruik van virtuele evenementen verder.

 • Verbeter bereik en interactie

  Met uw eigen online evenement geeft u uw bezoekers meer flexibiliteit om aanwezig te zijn. Maak gebruik van opties zoals chat, spraak en data inzichten om nog beter in te spelen op de wensen van je bezoekers 'live'.

  Afstand is geen probleem meer met virtuele evenementen. Exposanten kunnen zich in elk land bevinden om deel te nemen aan het evenement. Deelnemers kunnen ook overal vandaan komen.

 • Beperkingen Verwijderen

  Een online evenement geeft je volledige controle over content, presentaties, look & feel, marketing en data. Organiseer het evenement precies zoals u het wilt, zodat het volledig aansluit bij de wensen van uw doelgroep. Jij hebt de controle!

  Beperk reizen
  Uit onderzoek blijkt dat in veel bedrijfstakken een manager zo'n 4 tot 6 evenementen (conferenties, lezingen, beurzen en opleidingen) per jaar bijwoont. Bespaar uw klanten een paar uur per maand door uw volgende evenement online aan te bieden.

  Er zijn ook andere, minder voor de hand liggende voordelen van een online evenement. Met een virtueel evenement kunt u alleen deelnemen aan de delen waarin u geïnteresseerd bent. Wilt u slechts één keynote zien en kort met een van uw consultants praten op een specifieke stand? Als het evenement virtueel is, kunt u precies dat doen en na een uur terug zijn aan uw bureau als het evenement virtueel is. Probeer dit op een fysiek evenement! Virtuele evenementen verwijderen tijd- en plaatsbeperkingen en zorgen ervoor dat iedereen die mee wil doen dat kan. Ons platform zorgt ervoor dat deze interactiviteit net zo goed is als op een fysiek evenement.

  Een van de meest populaire voordelen van het hosten van een virtuele conferentie is dat deze toegankelijk is vanaf ELK apparaat, ELKE browser en ELK deel van de wereld. Door een virtueel evenement van deze aard te hosten, kunt u een breder publiek toespreken zonder dat ze buitensporige bedragen hoeven uit te geven aan reizen en / of accommodatie, wat natuurlijk de afweging gemakkelijker maakt en de opkomst hoger.

 • Go green

  Het spreekt bijna vanzelf; de kosten voor uw eigen online vakbeurs zijn vele malen lager dan bij een traditionele beurs of evenement. Minder kosten voor standbouw, logistiek en reizen zijn slechts enkele kostenposten die lager zullen zijn. Daarnaast maakt de veel kleinere 'carbon footprint' een online evenement ongelooflijk duurzaam.

  De trend van duurzame evenementen blijft groeien zonder tekenen van stoppen, dus het is tijd om aan boord te gaan! Veel bedrijven en evenementenplanners zijn al begonnen met brainstormen over hoe ze manieren kunnen implementeren om hun evenementen milieuvriendelijk te maken.

  Door een evenement te virtualiseren, draag je ook bij aan een duurzame economie. Reizen (auto, trein, vliegtuig) is een van de belangrijkste bronnen van opwarming van de aarde. Dit uitgebreide reizen is niet meer nodig voor online evenementen! Door fysieke gebeurtenissen te virtualiseren, kunt u dus duizenden tonnen broeikasgasemissies besparen!