Platform

VIRTUEEL EVENEMENTENPLATFORM

Met virtuele ervaringen van DutchExpo wordt de online wereld participatiever en interactiever dan ooit. Laat traditionele communicatiemethoden achter je en betreed een virtuele wereld waar je allerlei soorten evenementen kunt veranderen in unieke en leuke ervaringen, zonder dat je hoeft te reizen.

 Bespaar tijd en geld
 Verminder de CO2-uitstoot aanzienlijk
 Creëer unieke ervaringen voor uw evenementbezoekers
 Vergroot het bereik van uw publiek door fysieke barrières te elimineren

Responsieve en dynamische lay-out compatibel op alle schermformaten van mobiele telefoons tot desktops

 • Centrale Hal en Lounge

  De virtuele grote zaal is het startpunt voor elk online evenement. Hier kunnen bezoekers kennis maken met het evenement, communiceren met andere bezoekers en de andere online evenementgebieden betreden.

  Wennen aan
  Deelnemers kunnen doorgaans een teaser of welkomstvideo bekijken, die hen de belangrijkste informatie over het virtuele evenement vertelt. Er is ook een informatiestand waar bezoekers alle hulp kunnen vinden die ze nodig hebben.

  Interactie
  Bezoekers hebben ook de kans om te netwerken en met elkaar te communiceren in de loungeruimte, een extra kenmerk van de grote zaal. We hebben meerdere sociale netwerkmogelijkheden (Facebook, LinkedIn) geïntegreerd om communicatie mogelijk te maken, om ervoor te zorgen dat contacten niet verloren gaan als het evenement voorbij is.

  Navigatie
  De centrale hal is tevens het navigatiecentrum voor virtuele evenementen. Vanaf hier hebben bezoekers toegang tot alle andere delen van het evenement, zoals een keynote-theater met videopresentaties of een tentoonstellingsruimte met virtuele stands. Omdat het virtuele evenementenplatform evenementen van onbeperkte omvang ondersteunt, is het ook mogelijk om toegang te krijgen tot andere beurshallen, waardoor extra navigatielagen worden toegevoegd voor zeer grote evenementen.

 • Keynote Theater

  Het DutchExpo platform wordt de virtuele plek waar conferenties plaatsvinden en waar individuele exposantenpresentaties worden gepresenteerd. Het Keynote Theater raakt geïnspireerd door de meest invloedrijke sprekers, de meest relevante merken.

  Het virtuele keynote-theater is de uitzendcomponent van uw online evenement. Elk virtueel evenement moet een aantal pseudo-live delen bevatten, omdat dit de interactie versterkt en een echt "evenementgevoel" voor de deelnemers oplevert.

  Het virtuele keynote-theater is de presentatiecomponent van uw online evenement.

  Levendige interactie
  Om levendige interactie mogelijk te maken, kunnen videopresentaties worden gegeven in combinatie met onze chatfunctie. Live chats starten automatisch tijdens de presentatie. Antwoorden worden ingediend in de groepschat.

  De virtuele zaal wordt vooral gebruikt voor interactie in een groep. Persoonlijke interactie vindt plaats in de bij de virtuele stands.

 • Hal met Stands

  In de virtuele tentoonstellingszaal kunnen de aanwezigen door de stands bladeren. Deze virtuele stands kunnen worden aangepast aan uw huisstijl en alle elementen kunnen min of meer worden afgestemd op uw wensen, afhankelijk van hoe u uw inhoud wilt presenteren.

  In de virtuele tentoonstellingszaal kunnen bezoekers door de stands bladeren. Deze virtuele stands kunnen worden aangepast aan uw huisstijl en alle elementen binnen de stands, zoals videoschermen en documentsecties, kunnen in verschillende mate worden benadrukt, afhankelijk van hoe belangrijk ze voor u zijn.

  Live interactie met standpersoneel
  U kunt ook elke stand voorzien van individueel standpersoneel. Zodra ze inloggen op het platform, verschijnt hun persoonlijke leven als avatar in de stand. Elke standbezoeker kan eenvoudig op een van deze avatars klikken om een videochat of een op tekst gebaseerde chat te starten.